adidas WTS LIN FT HOOD

Trening sport (1183010383)

Descriere

adidas WTS LIN FT HOOD

Trening sport adidas WTS LIN FT HOOD, perfect pentru purtare la antrenamente sau în timpul liber. Este confecționat din material moale și confortabil care oferă confort maxim pe întreaga durată de purtare. Model original, prevăzut cu fermoar lung și glugă cu șnur ajustabil. Este decorat cu detalii contrastante și cu logo adidas pe partea din spate.
  • hanorac cu buzunare laterale cu fermoar
  • glugă cu șnur
  • pantaloni cu buzunare laterale
  • talie elastică ajustabilă

Specificaţii

Cod producător DV2425
Material 100% poliester
Colecţii adidas Neo

Colecţii

adidas Neo

adidas NEO combină moda sport cu ultimele tendințe ale modei, care face apel în special la tinerii clienți care caută haine și încălțăminte la prețuri accesibile. Colecția adidas Neo a fost lansată în iulie 2008, prima dată în China și SUA și apoi s-a extins în alte țări, inclusiv în România. Faptul că adidas NEO ține pasul cu moda a demonstrat-o colecția concepută în colaborare cu starurile modei actuale - Selena Gomez și Justin Bieber. Aspectul tineresc, gama intensă de culori și designul neconvențional face din adidas NEO un brand popular și căutat în rândul tinerilor.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

354,99 Lei(25%) 264,99 Lei

adidasCRAZYCHAOS

46,99 Lei(36%) de la 29,99 Lei

adidasDAILY CAP

Produse alternative

394,99 Lei(25%) 294,99 Lei

adidasCOTTON MARKER TRACKSUIT

339,99 Lei(44%) 189,99 Lei

LottoL73 SUIT MEL RIB HD FT W

294,99 Lei(37%) 184,99 Lei

LottoSOFFI

319,99 Lei(21%) 249,99 Lei

adidasWTS LIN FT HOOD

299,99 Lei(38%) 184,99 Lei

LottoL73 SUIT STC RIB W

289,99 Lei(62%) 107,99 Lei

LottoMERYL VI SUIT FT W