adidas WOMEN EXPRESSIVE BODYSUIT

Hanorac sport damă (1133142322)

Descriere

adidas WOMEN EXPRESSIVE BODYSUIT

Hanoracul de femei adidas WOMEN EXPRESSIVE BODYSUIT este confecționat din material CLIMALITE®, care menține pielea uscată pe întreaga durată a antrenamentului. Grafica pe toată suprafața face din acest hanorac un articol deosebit din garderoba ta sportivă. În buzunarele laterale poți depozita mobilul, cheile sau alte mărunțișuri necesare.
  • buzunare laterale cu fermoar
  • închidere cu fermoar pe toată lungimea
  • glugă cu șnur pentru ajustare
  • material absorbant CLIMALITE® produs conceput în colaborare cu inițiativa Better Cotton, care are ca scop îmbunătățirea globală a condițiilor de cultivare a bumbacului
  • acest hanorac este confecționat din poliester reciclat, care ajută la economisirea resurselor și la reducerea emisiilor

Specificaţii

Cod producător EI5506
Buzunare la exterior 2 laterale
Buzunare exterioare 2 laterale
Material 52 % bumbac, 48 % poliester reciclat
Tehnologie CLIMALITE®
Colecţii adidas Neo

Tehnologii utilizate

CLIMALITE®

CLIMALITE® este un material pentru control optim de umiditate. Se compune din 100% fibre sintetice funcționale. Scopul este acela de a elimina transpirația, cât mai repede posibil, din textil. ...

Colecţii

adidas Neo

adidas NEO combină moda sport cu ultimele tendințe ale modei, care face apel în special la tinerii clienți care caută haine și încălțăminte la prețuri accesibile. Colecția adidas Neo a fost lansată în iulie 2008, prima dată în China și SUA și apoi s-a extins în alte țări, inclusiv în România. Faptul că adidas NEO ține pasul cu moda a demonstrat-o colecția concepută în colaborare cu starurile modei actuale - Selena Gomez și Justin Bieber. Aspectul tineresc, gama intensă de culori și designul neconvențional face din adidas NEO un brand popular și căutat în rândul tinerilor.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

229,99 Lei(15%) 194,99 Lei

adidasRUNFALCON

79,99 Lei(12%) 69,99 Lei

CompressportRACE V3.0 TRAIL

99,99 Lei(35%) 64,99 Lei

adidasCLIMALITE CAP BL