adidas W XPLORIC PARKA

Geacă damă (1192005602)

Descriere

adidas W XPLORIC PARKA

Geacă parka călduroasă de femei adidas W XPLORIC PARKA, concepută pentru a fi purtată zi de zi. Croiala cu lungime mai lungă și izolația termică sintetică oferă protecție de frig. Model Parka, confecționat din materiale rezistente care sunt foarte durabile în timp. Nu lipsește nici gluga, prevăzută cu căptușeală detașabilă din blană sintetică.

  • buzunare frontale cu capse și orificii pentru cablul căștilor audio
  • închidere cu fermoar pe toată lungimea
  • glugă prevăzută cu căptușeală detașabilă din blană sintetică
  • mâneci lungi cu manșete cu velcro

Specificaţii

Numărul articolului 1192005602
Cod producător CY8600
Material țesătură: 100% nailon, umplutură: 100% poliester
Colecţii adidas Performance

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

634,99 Lei(31%) 434,99 Lei

adidasTERREX CHOLEAH PADDED CP

109,99 Lei

LoapRAKELX

179,99 Lei(19%) 144,99 Lei

LoapGAILA

Produse alternative

1 099,00 Lei(30%) 759,99 Lei

HorsefeathersGETTY JACKET

939,99 Lei(29%) 659,99 Lei

O'NeillPW HYBRID EYELINE JKT

999,99 Lei(29%) 709,99 Lei

HorsefeathersALVA JACKET

939,99 Lei(51%) 454,99 Lei

O'NeillLW WANDERLUST JACKET

1 149,00 Lei(44%) 634,99 Lei

O'NeillLW JOURNEY PARKA