adidas W TF TI TIGHTS

Colanți sport damă (1355035549)

Descriere

adidas W TF TI TIGHTS

Colanți sport de femei adidas, confecționați din material de calitate, care se fixează perfect pe corp. Elasticitatea sa permite mișcarea fără limite. Talia rezistentă, mai înaltă oferă stabilitate excelentă pe corp. Aspectul interesant este completat de inscripția adidas, situată pe coapsă.

  • material elastic de calitate
  • talie rezistentă, mai înaltă
  • inscripție adidas pe coapsă

Specificaţii

Cod producător CZ9647
Material 86% poliester, 14% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

269,99 Lei(46%) 144,99 Lei

adidasRS 3/4 TIGHT W WH

229,99 Lei(41%) 134,99 Lei

adidasRS 3/4 TIGHT W RE

239,99 Lei(52%) 114,99 Lei

O'NeillPW SPORTS LOGO LEGGING

299,99 Lei(28%) 214,99 Lei

NikePWR TGHT HI SLBD HTR

229,99 Lei(34%) 149,99 Lei

Under ArmourHG PRINT ARMOUR CAPRI

adidas W TF TI TIGHTS

Preţ: 139,99 Lei