adidas W GFX TEE

Tricou sport de damă (CZ9645)

Descriere

adidas W GFX TEE

Tricou clasic de bărbați, produs de compania adidas, adecvat pentru toate activitățile. Croiala lejeră asigură o așezare perfectă pe corp. Model original cu design atractiv. Acest tricou excelent nu ar trebui să lipsească din garderoba ta!
  • tricou clasic de damă adidas
  • croială lejeră
  • design atractiv

Specificaţii

Cod producător CZ9645
Material 97% poliester, 3% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

134,99 Lei 199,99 Lei (32%)

adidasRS SOFT SS TEE W

134,99 Lei 199,99 Lei (32%)

adidasRS LS TEE W

114,99 Lei 169,99 Lei (32%)

adidasRS SS TEE W

179,99 Lei 269,99 Lei (33%)

NikeDRY ELMNT TOP HZ W

109,99 Lei 164,99 Lei (33%)

adidasRS SS TEE W

89,99 Lei 119,99 Lei (25%)

adidasFREELIFT PRIME TEE