MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

adidas TIRO MEDIUM

Geantă sport (9121115504)

Descriere

adidas TIRO MEDIUM

Geantă originală cu greutate redusă. În această geantă sport de mărime medie adidas TIRO MEDIUM vei stoca fără probleme întreg echipamentul necesar pentru antrenament/meci. Compartimentul inferior permite separarea echipamentului murdar de cel curat. Datorită celor două buzunare lucrurile stocate vor persista ordonate. Fundul întărit asigură rezistență maximă în orice situație.

  • compartiment inferior cu fermoar
  • buzunar interior cu fermoar
  • buzunare laterale din material tip plasă
  • două mânere capitonate
  • curea de umăr ajustabilă
  • fund rezistent cu tratament aplicat pe suprafață

Specificaţii

Numărul articolului 9121115504
Cod producător DQ1080
Material 51% poliester, 49% poliester reciclat
Lățime 58 cm
Înălțime 32 cm
Adâncime 29 cm
Colecţii adidas Performance

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

389,99 Lei(14%) 334,99 Lei

PumaPRO TRAINING II LARGE WHEEL BAG

124,99 Lei

KensisDIGBY60

184,99 Lei(18%) 149,99 Lei

adidasTIRO DU BC S

149,99 Lei(36%) 94,99 Lei

LottoBAG SOCCER OMEGA JR II

69,99 Lei(21%) 54,99 Lei

adidasTIRO SHOE