adidas TIRO DU BC S

Geantă sport (9121115548)

Descriere

adidas TIRO DU BC S

Geantă sport adidas TIRO DU BC S, ideală pentru micii fotbaliști. Compartimentul inferior separat este destinat stocării îmbrăcămintei sau încălțămintei folosite. Fundul armat este foarte rezistent la uzură și deteriorare. Transportul confortabil este asigurat de mânerele capitonate și de cureaua ajustabilă de umăr.
  • două mânere capitonate
  • curea de umăr ajustabilă
  • fund rezistent cu tratament de suprafață împotriva deteriorării
  • compartiment inferior cu fermoar
  • buzunar interior cu fermoar

Specificaţii

Numărul articolului 9121115548
Cod producător DU2001
Material 51% poliester, 49% poliester reciclat
Lățime 48 cm
Înălțime 29.5 cm
Adâncime 28 cm
Colecţii adidas Performance

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

179,99 Lei(18%) 145,99 Lei

adidasTIRO DU BC S

179,99 Lei(27%) 129,99 Lei

adidasTIRO DU M

159,99 Lei(31%) 109,99 Lei

adidasTIRO S

334,99 Lei(16%) 279,99 Lei

PumaPRO TRAINING II M WHEEL BAG

224,99 Lei(24%) de la 169,99 Lei

adidasTIRO LARGE