adidas TIMELESS DOWN COAT

Geacă lungă damă (AP8694)

Produse alternative

484,99 Lei 969,99 Lei (50%)

O'NeillLW RELAXED PARKA

774,99 Lei 1 299,00 Lei (40%)

LafumaLD TWIN PARKA

Descriere

adidas TIMELESS DOWN COAT

Geacă lungă pentru femei adidas TIMELESS DOWN COAT, cu design futurist și fermoar în două direcții pentru libertate de mișcare. Talia ajustabilă și căptușeala de puf cu greutate redusă, asigură confort maxim la purtare. Manșetele sunt croite îngust pentru a vă proteja de vânt. Adidas TIMELESS DOWN COAT este dotată cu elemente reflectorizante.
  • buzunare frontale cu fermoar
  • închidere cu fermoar
  • glugă ajustabilă
  • curea ajustabilă care oferă aspect modern
  • construcție cu 4 straturi
  • lungime prelungită
  • croială îngustă

Specificaţii

Cod producător AP8694
Material 100% nailon
Căptușeală 100% poliester reciclat
Umplutură 70% pene de rață, 30% puf
Colecţii adidas Performance

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

144,99 Lei 214,99 Lei (32%)

KlimatexNIKOL

109,99 Lei 214,99 Lei (48%)

Alpine ProPELAGITA 2