adidas TERREX AX2R K

Încălțăminte sport de copii (BB1937)

Produse alternative

194,99 Lei(30%) 134,99 Lei

CrossroadDERCH

109,99 Lei(41%) 63,99 Lei

CrossroadDALTON II

Descriere

adidas TERREX AX2R K

Pantofi rezistenți de copii adidas TERREX AX2R K, din colecția outdoor. Sunt adecvați pentru activități sport, realizate în natură. Dispun de logo reflectorizant care oferă siguranță sporită în condiții cu lumină redusă. Confortul este asigurat de spuma ușoară și rezistentă EVA, plasată în talpa intermediară. Tehnologia TRAXION®, situată în talpă, asigură aderență foarte bună pe orice tip de teren (în oraș sau natură), indiferent de vreme.
  • produs adecvat pentru diferite activități sport, realizate în natură
  • logo reflectorizant
  • material EVA pentru confort sporit la purtare
  • tehnologia TRAXION® oferă aderență excelentă

Specificaţii

Numărul articolului BB1937
Cod producător BB1937
Față material tip plasă, material sintetic
Talpă intermediară EVA
Talpă cauciuc
Tehnologie TRAXION®, EVA
Colecţii adidas Terrex

Tehnologii utilizate

TRAXION®

Profilul tălpii este specific, astfel încât piciorul să nu fie sub presiune prea mare. Tehnologia este utilizată în principal la ghete de fotbal, dar de asemenea, aduce beneficii pentru ...

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

Colecţii

adidas Terrex

La traseele realizate pe jos și la competițiile extreme montane, realizate în orice vreme – produsele outdoor adidas TERREX dotată cu tehnologii și materiale de clasă primă va fi apreciată de sportivi indiferent de nivelul de performanță.

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
CORINA
10:36 17. 8. 2017
Evaluare:

Calitate si tinuta foarte buna, raport pret-calitate excelent, marime exacta, desi sunt de copii imi sunt perfecti.

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.