adidas TAN WINDBREAKER

Geacă rezistentă la vânt de bărbați (CD8287)

Produse alternative

de la 299,99 Lei 579,99 Lei (48%)

HannahTERENCE

Descriere

adidas TAN WINDBREAKER

Geacă de bărbați adidas TAN WINDBREAKER, ideală pentru purtare ca strat superior de protecție în condiții cu vreme nefavorabilă. Dispune de fermoar, clapă de protecție și de manșete elastice pentru protecție sporită de intemperii. Model original, confecționat din material CLIMALITE®, care evacuează transpirația de la corp.

  • buzunare frontale cu fermoar
  • manșete elastice
  • grafică Tango pe căptușeala glugii și a buzunarelor, logo-ul adidas Badge of sport pe piept
  • tiv ajustabil, prevăzut cu șnur de ajustare

Specificaţii

Cod producător CD8287
Material 100% poliester
Tehnologie CLIMALITE®

Tehnologii utilizate

CLIMALITE®

CLIMALITE® este un material pentru control optim de umiditate. Se compune din 100% fibre sintetice funcționale. Scopul este acela de a elimina transpirația, cât mai repede posibil, din textil. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

de la 166,99 Lei 249,99 Lei (33%)

NorthfinderRHYS

114,99 Lei 169,99 Lei (32%)

adidasRS COOL SS TEE M

199,99 Lei 259,99 Lei (23%)

adidasCLASSICS 3S PULLOVER FLEECE

329,99 Lei 459,99 Lei (28%)

adidasTERREX AX2R

409,99 Lei 624,99 Lei (34%)

adidasAX2 MID GTX