adidas TAN TR PNT

Pantaloni trening bărbați (CD8314)

Produse alternative

269,99 Lei(7%) 249,99 Lei

adidasTEAM ISSUE FLEECE PANT

234,99 Lei(31%) 159,99 Lei

adidasOSR M CO PANT

229,99 Lei(30%) 159,99 Lei

PumaREBEL SWEAT PANTS

199,99 Lei(25%) de la 149,99 Lei

adidasCOMM M TPANTSJ

279,99 Lei(28%) 199,99 Lei

adidasWORKOUT PANT CLIMACOOL KNIT

Descriere

adidas TAN TR PNT

Pantaloni de trening pentru bărbați TAN TR PNT de brand adidas. Model sport cu croială lejeră, craci cu formă conică și talie ajustabilă cu șnur, foarte confortabil la purtare. Talia elastică este prevăzută cu șnur pentru o ajustare perfectă pe corp.

  • pantaloni de trening pentru bărbați
  • croială conică
  • talie ajustabilă cu șnur

Specificaţii

Cod producător CD8314
Material 100% poliester
Colecţii adidas Performance

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

319,99 Lei(12%) 279,99 Lei

adidasRSP TS JACKET

119,99 Lei(20%) 94,99 Lei

adidasBOS FOIL

449,99 Lei(24%) de la 339,99 Lei

adidasVARILITE DOWN JACKET

489,99 Lei(35%) 314,99 Lei

adidasANZIT DLX