adidas SPORT ESSENTIALS THE POLO

Tricou polo bărbați (AY5517)

Produse alternative

199,99 Lei 214,99 Lei (6%)

adidasCLUB 3STR POLO

124,99 Lei 194,99 Lei (35%)

LottoSPACE TEE

183,99 Lei 199,99 Lei (8%)

adidasCLUB 3STR TEE

62,99 Lei 189,99 Lei (66%)

LottoSPACE II TEE

139,99 Lei 189,99 Lei (26%)

adidasCLUB 3 STRIPES TEE

Descriere

adidas SPORT ESSENTIALS THE POLO

Tricou polo de bărbați adidas SPORT ESSENTIALS THE POLO cu guler contrastant, atractiv de la prima vedere. Tricoul este datorită materialului CLIMALITE® ușor și respirabil și evacuează rapid transpirația eliberată de corp. Este un tricou original adidas cu guler contrastant, decorat pe partea din față cu logo adidas, excelent pentru purtarea la tenis sau golf.
  • adecvat pentru sport și timp liber
  • materialul CLIMALITE® evacuează transpirația eliberată de corp
  • aspect elegant și funcțional

Specificaţii

Cod producător AY5517
Material 70% bumbac, 30% poliester
Tehnologie CLIMALITE®
Colecţii adidas Performance

Tehnologii utilizate

CLIMALITE®

CLIMALITE® este un material pentru control optim de umiditate. Se compune din 100% fibre sintetice funcționale. Scopul este acela de a elimina transpirația, cât mai repede posibil, din textil. ...

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

219,99 Lei 359,99 Lei (38%)

adidasBARRICADE CLUB

15,99 Lei 26,99 Lei (40%)

LottoSPORT SOCK 3 PERECHI

69,99 Lei 99,99 Lei (30%)

adidasCLIMALITE CAP BL