adidas RS SS TEE W

Tricou alergare damă (1383005106)

Descriere

adidas RS SS TEE W

Zilele fierbinți nu vor mai fi o problemă cu acest tricou sport! Este un tricou original adidas RS SS TEE W, cu mâneci scurte, foarte confortabil la purtare. Tehnologia CLIMACOOL® asigură respirabilitate foarte bună. Mai mult, materialul se usucă rapid, ceea ce sporește confortul în timpul activităților sportive. Elemente reflectorizante care sporesc siguranța ta în condiții cu luminozitate scăzută.

  • tricou universal adidas de damă cu mâneci scurte
  • tehnologie CLIMACOOL®, care se usucă rapid și oferă respirabilitate excelentă
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Cod producător CF2148
Material 51% poliester, 49% poliester reciclat
Greutate 105 g
Tehnologie CLIMACOOL® - textil

Tehnologii utilizate

CLIMACOOL® - textil

CLIMACOOL® este conceput pentru a reglementa sportivilor temperatura corpului, mai bine decât orice alt material separat. Datorită combinației de materiale care reglementează căldura și ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

134,99 Lei 199,99 Lei (32%)

adidasRS LS TEE W

134,99 Lei 199,99 Lei (32%)

adidasRS SOFT SS TEE W

179,99 Lei 269,99 Lei (33%)

NikeDRY ELMNT TOP HZ W

89,99 Lei 119,99 Lei (25%)

adidasFREELIFT PRIME TEE

109,99 Lei 164,99 Lei (33%)

adidasRS SS TEE W

109,99 Lei 179,99 Lei (38%)

Under ArmourTHREADBORNE STREAKER LONG SL