adidas RS SS TEE M

Tricou alergare bărbați (1382011265)

Descriere

adidas RS SS TEE M

Tricou universal de bărbați adidas RS SS TEE M cu mâneci scurte, care va deveni rapid favoritul tău pentru alergare. Tehnologia CLIMALITE® evacuează excelent transpirația, direct prin fibrele sintetice. Acest model dispune de elemente reflectorizante pentru siguranță sporită în condiții cu vizibilitate redusă. Croiala se adaptează perfect pe forma corpului. În plus nu strânge și nu irită pielea.

  • tricou adidas pentru bărbați
  • mâneci scurte
  • material CLIMALITE® evacuează transpirația eliberată de corp
  • elemente reflectorizante
  • croială adaptabilă

Specificaţii

Cod producător CF2108
Material 51% poliester, 49% poliester reciclat
Greutate 105 g
Tehnologie CLIMALITE®

Tehnologii utilizate

CLIMALITE®

CLIMALITE® este un material pentru control optim de umiditate. Se compune din 100% fibre sintetice funcționale. Scopul este acela de a elimina transpirația, cât mai repede posibil, din textil. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

214,99 Lei 269,99 Lei (20%)

Under ArmourTHREADBORNE SEAMLESS LS

134,99 Lei 199,99 Lei (32%)

adidasRS PR SS TEE M

139,99 Lei 189,99 Lei (26%)

adidasCLUB 3 STRIPES TEE

114,99 Lei 169,99 Lei (32%)

adidasRESPONSE TEE M

149,99 Lei 229,99 Lei (34%)

ColumbiaMONTRAIL TITAN ULTRA SHIRT M

144,99 Lei 179,99 Lei (19%)

Under ArmourTHREADBORNE STREAKER LS