adidas RS SPLIT SHORT M

Pantaloni scurți bărbați (CY5752)

Produse alternative

114,99 Lei(21%) 89,99 Lei

adidasD2M COOL SHO WV

164,99 Lei(18%) 134,99 Lei

adidasRS SH TIGHT M

164,99 Lei(21%) 129,99 Lei

NikeCHLLGR SHORT 7IN 2IN1

169,99 Lei(35%) 109,99 Lei

adidasRESPONSE SHORT

Descriere

adidas RS SPLIT SHORT M

Pantaloni scurți de alergare pentru bărbați adidas RS SPLIT SHORT M cu conținut de material Climalite care evacuează eficient transpirația de la corp inclusiv în timpul antrenamentelor solicitante. Pantalonii elastici cusuți în interior întăresc mușchii zonei respective. Imprimeul integral oferă acestui șort original un stil street excepțional. Nu lipsesc nici detaliile reflectorizante. Acest model este conceput din poliester reciclat care ajută la economisirea resurselor naturale și la reducerea emisiilor.

  • croială dreaptă ușor îngustă care copiază formele corpului feminin
  • talie elastică cu șnur pentru ajustare
  • șort cusut în interior
  • grafică pe toată suprafața
  • detalii reflectorizante

Specificaţii

Numărul articolului CY5752
Cod producător CY5752
Material 100% poliester
Tehnologie CLIMALITE®

Tehnologii utilizate

CLIMALITE®

CLIMALITE® este un material pentru control optim de umiditate. Se compune din 100% fibre sintetice funcționale. Scopul este acela de a elimina transpirația, cât mai repede posibil, din textil. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.