adidas RS SOFT SS TEE W

Tricou de damă (1383005105)

Descriere

adidas RS SOFT SS TEE W

Tricou universal de femei adidas RS PR SS TEE M cu mâneci scurte. Va deveni rapid îmbrăcămintea ta preferată de alergare. Tehnologia CLIMALITE® evacuează excelent transpirația, direct prin fibre sintetice. Croiala se adaptează perfect la forma corpului utilizatoarei. În plus nu strânge și nu irită pielea.
  • tricou universal adidas de damă cu mâneci scurte
  • material CLIMALITE® evacuează transpirația eliberată de corp
  • croială adaptabilă

Specificaţii

Cod producător CF2124
Material 65% poliester, 35% bumbac
Tehnologie CLIMALITE®

Tehnologii utilizate

CLIMALITE®

CLIMALITE® este un material pentru control optim de umiditate. Se compune din 100% fibre sintetice funcționale. Scopul este acela de a elimina transpirația, cât mai repede posibil, din textil. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

174,99 Lei(48%) de la 89,99 Lei

adidasRS SS TEE W

174,99 Lei(37%) 109,99 Lei

adidasASK SPRLS

329,99 Lei(22%) 254,99 Lei

Under ArmourHEXDELTA LONG SLEEVE

289,99 Lei(17%) 239,99 Lei

NikePACER PLUS TOP HZ

179,99 Lei(22%) 139,99 Lei

SalomonAGILE SS TEE W

199,99 Lei(45%) 109,99 Lei

adidasRS LS TEE W