adidas RS LS TEE M

Tricou de bărbați (1382011382)

Descriere

adidas RS LS TEE M

Tricou de alergare pentru bărbați adidas RS LS TEE M cu mâneci lungi, realizat în croială clasică care se așează excelent pe corp. Materialul CLIMALITE evacuează excelent transpirația de la corp asigurând astfel confortul pe întreaga durată de alergare. Model excelent de culoare neagră. Produs original, decorat cu trei dungi reflectorizante pentru protecție sporită în condiții cu vizibilitate redusă.

  • tehnologia CLIMACOOL evacuează transpirația și umezeala de la corp
  • dungi reflectorizante
  • croială clasică

Specificaţii

Numărul articolului 1382011382
Cod producător CE7289
Material 51% poliester, 49% poliester reciclat
Tehnologie CLIMACOOL® - textil
Colecţii adidas Performance

Tehnologii utilizate

CLIMACOOL® - textil

CLIMACOOL® este conceput pentru a reglementa sportivilor temperatura corpului, mai bine decât orice alt material separat. Datorită combinației de materiale care reglementează căldura și ...

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

289,99 Lei(24%) 219,99 Lei

Under ArmourUA CG REACTOR FITTED LS

289,99 Lei(50%) 144,99 Lei

adidasRS HOODIE M

169,99 Lei(29%) 119,99 Lei

adidasRESPONSE TEE M

289,99 Lei(22%) 224,99 Lei

adidasWORKOUT LS GFX

289,99 Lei(31%) 199,99 Lei

NikeELMNT TOP HZ 2.0

214,99 Lei(39%) 129,99 Lei

SalomonAGILE HZ SS TEE M