adidas RS LNG TIGHT M

Colanți bărbați (1388004694)

Descriere

adidas RS LNG TIGHT M

Colanți de alergare pentru bărbați adidas RS LNG TIGHT M, rezistenți la transpirație/umezeală. Sunt confecționați din material moale și elastic, care copiază excelent fiecare mișcare. Conțin material Climacool și dispun de panouri laterale din material tip plasă pentru respirabilitate optimă. Designul general este completat de elemente reflectorizante și un buzunar cu protecție împotriva transpirației.

  • tehnologia CLIMACOOL® asigură respirabilitatea excelentă a materialului menținând astfel corpul uscat
  • elemente reflectorizante
  • buzunar cu fermoar și protecție împotriva transpirației

Specificaţii

Numărul articolului 1388004694
Cod producător CY5763
Material 83% poliester, 17% elastan
Tehnologie CLIMACOOL® - textil

Tehnologii utilizate

CLIMACOOL® - textil

CLIMACOOL® este conceput pentru a reglementa sportivilor temperatura corpului, mai bine decât orice alt material separat. Datorită combinației de materiale care reglementează căldura și ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

179,99 Lei(8%) 164,99 Lei

adidasASK SPRT LT M

309,99 Lei(24%) 234,99 Lei

Under ArmourRUN TRUE HEATGEAR TIGHT

269,99 Lei(38%) 164,99 Lei

KlimatexKASYM

269,99 Lei(18%) 219,99 Lei

AsicsICON TIGHT