adidas RESPONSE TIGHT

Colanți de alergare damă (DN8689)

Produse alternative

234,99 Lei(38%) 144,99 Lei

adidasRESPONSE TIGHT

234,99 Lei(42%) 134,99 Lei

adidasRS 3/4 TIGHT W

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

adidasESSENTIALS LINEAR TIGHT

179,99 Lei(19%) 144,99 Lei

adidasASK L BOS T

164,99 Lei(21%) 129,99 Lei

adidasD2M HR 3/4

Descriere

adidas RESPONSE TIGHT

În acești colanți 3/4 de alergare pentru femei nu vei transpira niciodată. Sunt confecționați din material moale și elastic, care copiază excelent fiecare mișcare. Conțin material CLIMACOOL și dispun de panouri laterale din material tip plasă pentru respirabilitate optimă. Designul general este completat de elemente reflectorizante și de un buzunar cu protecție împotriva transpirației.

  • țesătură cu două densități
  • un buzunar prevăzut cu fermoar și protecție împotriva transpirației
  • talie elastică cu șnur pentru fixare

Specificaţii

Numărul articolului DN8689
Cod producător DN8689
Material 83% poliester, 17% elastan
Tehnologie CLIMACOOL® - textil

Tehnologii utilizate

CLIMACOOL® - textil

CLIMACOOL® este conceput pentru a reglementa sportivilor temperatura corpului, mai bine decât orice alt material separat. Datorită combinației de materiale care reglementează căldura și ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

289,99 Lei(37%) 179,99 Lei

adidasCOURTSET W

89,99 Lei(22%) 69,99 Lei

adidasLINEAR TEE II