adidas RESPONSE TIGHT

Colanți de damă (1389002679)

Descriere

adidas RESPONSE TIGHT

Colanți de femei adidas RESPONSE TIGHT, confecționați din material respirabil, izolat termic, ideali pentru antrenamente realizate în condiții cu vreme rece. Încălzesc confortabil și tot odată evacuează eficient transpirația de la piele. Dispun de croiala îngustă și de talie mai înaltă pentru o așezare și stabilitate perfecte pe corp, la fiecare pas.

  • construcție respirabilă care întărește
  • izolație termică Climacool
  • talie cu șnur pentru ajustare
  • buzunar rezistent la transpirație
  • talie mai înaltă
  • detalii reflectorizante
  • model conceput din poliester reciclat economisind astfel resursele naturale și reducând emisiile

Specificaţii

Numărul articolului 1389002679
Cod producător CY5732
Material 46% poliester, 46% poliester reciclat, 8% elastan
Colecţii adidas Performance

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

469,99 Lei(19%) 379,99 Lei

Under ArmourBREATHELUX LEGGING

269,99 Lei(25%) 199,99 Lei

adidasULT HR AOP 34

214,99 Lei(58%) 89,99 Lei

LottoX-FIT LEGGINGS W

234,99 Lei(38%) de la 144,99 Lei

adidasRESPONSE TIGHT

109,99 Lei(36%) 69,99 Lei

LottoSMART LEGGINGS MID PL W

269,99 Lei(38%) 164,99 Lei

KlimatexAZIZ