adidas RESPONSE JACKET

Geacă bărbați (CY5740)

Produse alternative

399,99 Lei(27%) 289,99 Lei

AsicsPACKABLE JACKET

289,99 Lei(31%) 199,99 Lei

adidasESSENTIALS TRACK JACKET TRICOT

299,99 Lei(21%) 234,99 Lei

adidasRESPONSE JACKET

219,99 Lei(18%) 179,99 Lei

KlimatexJORAH

399,99 Lei(20%) de la 319,99 Lei

Under ArmourSPORTSTYLE WINDBREAKER

Descriere

adidas RESPONSE JACKET

Nu te lăsa intimidat de ploaie. Cu această geacă adidas RESPONSE JACKET nimic nu te va opri. Designul, gluga și fermoarul de pe toată lungimea sunt principalele plusuri. Cele trei dungi adidas și logo-ul care decorează această geacă originală, sunt reflectorizante, ceea ce sporește siguranța ta în condiții cu luminozitate redusă. Este o geacă cu glugă, confecționată din material rezistent la apă, ceea ce înseamnă că va oferi protecție sporită în condiții cu vreme nefavorabilă. Coatele profilate oferă o libertate de mișcare absolută.

  • glugă practică
  • fermoar practic
  • material care respinge apa
  • detalii reflectorizante

Specificaţii

Numărul articolului CY5740
Cod producător CY5740
Material 100% poliester
Colecţii adidas Performance

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

254,99 Lei(52%) 119,99 Lei

LottoSPEEDRIDE 600

234,99 Lei(23%) 179,99 Lei

adidasWO PANT PRIME

144,99 Lei(31%) 99,99 Lei

adidasFREELIFT PRIME LONG SLEEVE

209,99 Lei(31%) de la 142,99 Lei

adidasGALAXY 3 M