adidas REAL H JSY

Tricou de fotbal (1495000307)

Descriere

adidas REAL H JSY

Tricou de fotbal adidas REAL H JSY destinat în special fanilor clubului spaniol de fotbal Real Madrid. Tricou original de culoare albă cu detalii aurii. Materialul este plăcut la atingere și elimină spre exterior transpirația eliberată de corp. Această versiune are o croială ușor mai largă decât tricourile originale purtate de jucători la meciuri.

  • zone din material tip plasă integrate în interior
  • material care absoarbe transpirația CLIMALITE®
  • logo brodat Real Madrid
  • decolteu clasic
  • mâneci scurte
  • model original, conceput din poliester reciclat care ajută la economisirea resurselor naturale și la reducerea emisiilor

Specificaţii

Numărul articolului 1495000307
Cod producător DW4433
Material 100 % poliester reciclat
Tehnologie CLIMALITE®
Colecţii adidas Performance

Tehnologii utilizate

CLIMALITE®

CLIMALITE® este un material pentru control optim de umiditate. Se compune din 100% fibre sintetice funcționale. Scopul este acela de a elimina transpirația, cât mai repede posibil, din textil. ...

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

139,99 Lei(14%) 119,99 Lei

adidasALPHASKIN SPORT SHORT TIGHTS M

59,99 Lei(8%) de la 54,99 Lei

adidasADI SOCK 18

179,99 Lei(18%) 145,99 Lei

adidasTIRO DU BC S

Produse alternative

214,99 Lei(20%) 169,99 Lei

adidasMUFC TR JSY

214,99 Lei(20%) 169,99 Lei

adidasREAL TR JSY

129,99 Lei(42%) 74,99 Lei

PumaCUP TRAINING JERSEY CORE