adidas RAPIDASNOW K

Încălțăminte iarnă copii (BY2604)

Produse alternative

229,99 Lei(44%) 127,99 Lei

adidasHOOPS MID 2.0 K

234,99 Lei(51%) 114,99 Lei

ALPINE PROKURTO

229,99 Lei(34%) 149,99 Lei

LottoCHIANTI

239,99 Lei(50%) 119,99 Lei

LoapDAREN

Descriere

adidas RAPIDASNOW K

Ghete de copii adidas RAPIDASNOW K concepute pentru zilele reci/geroase de iarnă. Talpa mai înaltă oferă izolație termică, materialul călduros din interior menține picioarele calde. Acest model de pantofi permite o încălțare și descălțare ușoară datorită sistemului de fixare simplu. Confortul sporit și amortizarea șocurilor sunt asigurate de spuma CLOUDFOAM din talpa intermediară.
 • încălțăminte de copii cu design pe gleznă, adecvată pentru purtare în vreme rece
 • talpă mai înaltă pentru izolație termică suficientă și protecție de frig
 • confortul sporit și amortizarea șocurilor sunt asigurate de spuma CLOUDFOAM din talpa intermediară

Specificaţii

Numărul articolului BY2604
Cod producător BY2604
Față material textil, sintetic
Talpă intermediară spumă moale, care va fi simțită mai ales pe suprafețe dure
Talpă cauciuc
Tehnologie CLOUDFOAM
Colecţii adidas Performance

Tehnologii utilizate

CLOUDFOAM

CLOUDFOAM este o spumă foarte moale, aplicată în talpa intermediară, care asigură confort maxim în timpul alergării sau mersului pe jos. Dispune de proprietăți foarte bune de amortizare, care sunt ...

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
Attila Butyka
11:09 7. 10. 2018

Culoare: Roșu | Mărime: 34

Evaluare:

Foarte ok

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
 • 14:26 8. 1. 2018

  Anonim

  imi puteti spune va rog daca sunt impermeabile. multumesc

  Reacţie

  • 15:56 9. 1. 2018

   SPORTISIMO (Cornel)

   Bună ziua, nu am primit această informație de la producător. De obicei apare în descriere dacă sunt impermeabile. Toate cele bune.


   Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

194,99 Lei(28%) 139,99 Lei

HeadVICKY

254,99 Lei(43%) 144,99 Lei

ALPINE PROSICHO 2

69,99 Lei(42%) 39,99 Lei

LewroPERYS