adidas PREDATOR TANGO 18.4 TF

Încălțăminte sport bărbați (CP9932)

Descriere

adidas PREDATOR TANGO 18.4 TF

Modelul legendar se întoarce! Joacă cel mai bun meci! Proiectați pentru a domina jocul pe terenul artificial. Aceste ghete turf de la adidas dispun de față sintetică, concepută pentru a optimiza controlul asupra mingii.

  • adaptate pentru un control excelent asupra mingii

Specificaţii

Cod producător CP9932
Față material sintetic
Colecţii adidas Predator

Colecţii

adidas Predator

Colecția Predator este concepută pentru manevrabilitate și controlul maxim al mingii. Cu cea mai recentă tehnologie, veți obține un joc bine controlat.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

269,99 Lei 384,99 Lei (29%)

adidasX TANGO 18.3 TF

269,99 Lei 384,99 Lei (29%)

adidasACE TANGO 17.3 TF

229,99 Lei 384,99 Lei (40%)

adidasX 16.3 TF

219,99 Lei 309,99 Lei (29%)

NikeTIEMPO LEGEND VII ACADEMY TF

adidas PREDATOR TANGO 18.4 TF

Preţ: 199,99 Lei