adidas PREDATOR 19.3 TF

Ghete de fotbal bărbați (2136014822)

Descriere

adidas PREDATOR 19.3 TF

Modelul adidas PREDATOR 19.3 TF este adaptat terenului cu iarbă artificială, dispune de față întăritoare din material tip plasă, care învăluie perfect piciorul îmbunătățind astfel controlul asupra mingii. Suprafața realizată în relief oferă un simț mai bun la contactul cu mingea.
  • zona călcâiului cu formă anatomică
  • sistem de fixare cu șireturi
  • față Primemesh cu suprafață în relief
  • talpă pentru gazon artificial
  • construcție aderentă

Specificaţii

Cod producător BB9084
Față material sintetic, material tip plasă
Talpă FG - aderență optimă pe teren cu gazon artificial
Tehnologie TRAXION TF
Colecţii adidas Predator

Tehnologii utilizate

TRAXION TF

Talpă moale de cauciuc cu un număr mare de gripuri cu profil redus, care asigură amortizare, tracțiune și confort pe teren multifuncțional mai vechi, cu gazon artificial. Jocul pe acest tip de ...

Colecţii

adidas Predator

Colecția Predator este concepută pentru manevrabilitate și controlul maxim al mingii. Cu cea mai recentă tehnologie, veți obține un joc bine controlat.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

509,99 Lei(32%) 344,99 Lei

NikeMERCURIAL VAPOR 12 PRO NEYMAR JR TF

489,99 Lei(18%) 399,99 Lei

adidasKAISER 5 TEAM

369,99 Lei(28%) 264,99 Lei

adidasX 18.3 TF

424,99 Lei(27%) 309,99 Lei

adidasPREDATOR TANGO 19.3 TF