adidas PREDATOR 19.3 AG

Ghete de fotbal bărbați (2134045522)

Descriere

adidas PREDATOR 19.3 AG

Ghete de fotbal pentru bărbați adidas PREDATOR 19.3 AG, adecvate pentru folosire pe teren cu iarbă artificială cu suprafață în relief, care te vor ajuta să-ți îmbunătățești simțul în contact cu mingea. Fața confortabilă învăluie bine piciorul și îl întărește corespunzător. Zona călcâiului dispune de formă anatomică și crește stabilitatea piciorului.

  • zona călcâiului cu formă anatomică
  • sistem de fixare cu șireturi
  • față Primemesh cu suprafață în relief
  • talpă pentru gazon artificial
  • construcție aderentă

Specificaţii

Cod producător BC0297
Față material sintetic și textil
Talpă AG - adecvată pentru teren cu iarbă artificială
Tehnologie TRAXION AG
Colecţii adidas Predator

Tehnologii utilizate

TRAXION AG

Sistem revoluționar al tălpii intermediare cu un număr mai mare de gripuri (de mărime mai mică), în comparație cu sistemele FG și SG. TRAXION AG oferă tracțiune optimă şi accelerare pe terenuri cu ...

Colecţii

adidas Predator

Colecția Predator este concepută pentru manevrabilitate și controlul maxim al mingii. Cu cea mai recentă tehnologie, veți obține un joc bine controlat.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

709,99 Lei(28%) 509,99 Lei

adidasPREDATOR 19.2 FG

614,99 Lei(29%) 434,99 Lei

adidasNEMEZIZ 18.2 FG

724,99 Lei(24%) 544,99 Lei

adidasCOPA MUNDIAL

724,99 Lei(29%) 509,99 Lei

adidasNEMEZIZ 17.2 FG

369,99 Lei(28%) 264,99 Lei

adidasX 18.3 FG