adidas PES COSY TS

Set trening de damă (1183010352)

Descriere

adidas PES COSY TS

Set de trening (hanorac + pantaloni) pentru femei adidas PES COSY TS, adecvat pentru activități sportive. Hanoracul dispune de design stilat, este decorat cu logo de brand la piept și cu trei dungi pe mâneci. Se asortează perfect cu pantalonii confortabili, care sunt dotați cu buzunare practice cu fermoar.
  • adecvat pentru sport
  • manoperă confortabilă
  • buzunare cu fermoar

Specificaţii

Cod producător BS2615
Material 100% poliester
Buzunar exterior da
Colecţii adidas Performance

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

4

/5
Opinia clienților
evaluat de către 2 clienţi
2 evaluare
1
0
1
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Irina Popa
11:43 9. 1. 2018
Evaluare:

Material superb. Se aseaza minunat. Calitativ și original. Foarte bine lucrat. Măsura corespunde(S). Produsul a venit rapid și a fost ușor de urmărit traseul acestuia. Recomand și o sa comandam in continuare de la Dvs. Suntem la a treia comanda

Te-a ajutat evaluarea?
Carmen Vilcelean
13:25 9. 10. 2018
Evaluare:

Marimea corespunde,insa pantalonul este foarte scurt.Pentru inaltimea mea de 178cm,pantalonul ajunge pana la glezne.Nu recomand pentru o persoana inalta.

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

289,99 Lei 389,99 Lei (25%)

adidasCOTTON MARKER TRACKSUIT

259,99 Lei 374,99 Lei (30%)

adidasWTS CO MARKER

249,99 Lei 349,99 Lei (28%)

adidasWTS PES COSY

184,99 Lei 299,99 Lei (38%)

LottoL73 SUIT STC RIB W

107,99 Lei 289,99 Lei (62%)

LottoMERYL VI SUIT FT W

259,99 Lei 284,99 Lei (8%)

NikeW NSW TRK SUIT PK OH