adidas OSR YB PES TS

Trening clasic de băieți (1184013052)

Descriere

adidas OSR YB PES TS

Trening de băieți adidas OSR YB PES TS, adecvat atât pentru sport cât și pentru timp liber. Dispune de guler pe gât și de fermoar pe toată lungimea pentru îmbrăcare sau dezbrăcare ușoară.

  • imprimeu pe hanorac
  • hanoracul și pantalonii dispun de două buzunare

Specificaţii

Numărul articolului 1184013052
Cod producător DT5762
Material 100% poliester reciclat
Colecţii adidas Neo

Colecţii

adidas Neo

adidas NEO combină moda sport cu ultimele tendințe ale modei, care face apel în special la tinerii clienți care caută haine și încălțăminte la prețuri accesibile. Colecția adidas Neo a fost lansată în iulie 2008, prima dată în China și SUA și apoi s-a extins în alte țări, inclusiv în România. Faptul că adidas NEO ține pasul cu moda a demonstrat-o colecția concepută în colaborare cu starurile modei actuale - Selena Gomez și Justin Bieber. Aspectul tineresc, gama intensă de culori și designul neconvențional face din adidas NEO un brand popular și căutat în rândul tinerilor.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

214,99 Lei(27%) 154,99 Lei

adidasHOOPS MID 2.0 K

27,99 Lei

VoxxȘOSETE

69,99 Lei(28%) 49,99 Lei

adidasYB E LIN TEE

45,99 Lei(34%) 29,99 Lei

adidasDAILY CAP JNR

Produse alternative

239,99 Lei(37%) 149,99 Lei

KappaPESCARA

219,99 Lei(18%) de la 179,99 Lei

NikeB NSW CORE TRK STE PLY FUTURA

269,99 Lei(25%) 199,99 Lei

adidasYB LINEAR TS CH