adidas NEMEZIZ MESSI TANGO 17.3 TF J

Încălțăminte fotbal copii (S77196)

Produse alternative

Descriere

adidas NEMEZIZ MESSI TANGO 17.3 TF J

Ghete de fotbal pentru copii adidas NEMEZIZ MESSI TANGO 17.3 TF J din noua colecție NEMEZIZ. Sunt concepute prin colaborarea cu starul Lionel Messi. Datorită tălpii, încălțămintea este adecvată pentru teren cu gazon artificial.
  • noutate din colecția MESSI
  • ghete turf de fotbal pentru copii, concepute pentru gazon artificial
  • adecvate pentru jucători tehnici

Specificaţii

Numărul articolului S77196
Cod producător S77196
Față material sintetic
Talpă FG - aderență optimă pe teren cu gazon artificial
Colecţii adidas NEMEZIZ 17

Colecţii

adidas NEMEZIZ 17

Fii rapid și schimbă cursul jocului cu noa colecție MEMEZIZ 17. Arată cât de bun ești pe teren și zdrobește adversarii. Reprezentantul acestei colecții este unul dintre cei mai buni jucători de fotbal ai planetei Lionel Messi.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

164,99 Lei(16%) 136,99 Lei

adidasUNIFORIA LEAGUE

44,99 Lei(20%) 35,99 Lei

LottoTRNG SOCK LONG

64,99 Lei(23%) 49,99 Lei

adidasESTRO 19 JSY JNR