adidas NEMEZIZ MESSI 17.3 FG J

Încălțăminte fotbal copii (2135015300)

Descriere

adidas NEMEZIZ MESSI 17.3 FG J

Învinge adversarul cu aceste ghete NEMEZIZ MESSI 17.3 FG J de brand adidas! Fii spaima apărătorilor! Sistemul DUAL LOCK COLLAR va oferi siguranță și stabilitate în timpul mișcării. Asta doar cu aceste ghete de fotbal pentru copii AGILITY MESH, care vă vor oferi numeroase facilităţi și control maxim asupra mingii. Talpa ușoară MESSI GAMBETRAX, inspirată de celebrul jucător Messi. Bucură-te de fotbal cu aceste ghete exclusive! Sunt proiectate pentru teren dur cu iarbă.
  • ghete de fotbal pentru teren cu iarbă/gazon
  • sistem DUAL LOXK COLLAR pentru protecția gleznei
  • oferă stabilitate în timpul mișcării
  • față flexibilă AGILITY MESH pentru un control precis al mingii

Specificaţii

Cod producător CP9173
Față material sintetic, textil
Teren cu iarbă
Utilizare băieți
Talpă FG - aderență și accelerare optime pe gazon natural clasic
Colecţii adidas MESSI, adidas NEMEZIZ 17

Colecţii

adidas MESSI

Joacă și câștigă cu echipamentul și ghetele de fotbal adidas MESSI. Colecția de echipament și ghete de fotbal este concepută în colaborare cu cel mai bun fotbalist actual – Leonel Messi. Ghetele dispun de structură specială messiFRAME și talpă messiGAMBETRAX, permițând sprinturi explozive și tracțiune maximă. Conceput pentru victorie.

adidas NEMEZIZ 17

Fii rapid și schimbă cursul jocului cu noa colecție MEMEZIZ 17. Arată cât de bun ești pe teren și zdrobește adversarii. Reprezentantul acestei colecții este unul dintre cei mai buni jucători de fotbal ai planetei Lionel Messi.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

99,99 Lei(27%) 72,99 Lei

adidasTANGO GLIDER

31,99 Lei(37%) de la 19,99 Lei

LottoSOCK TEAM

59,99 Lei(33%) de la 39,99 Lei

adidasPARMA 16 SHORT JR

109,99 Lei(27%) 79,99 Lei

adidasSQUAD 13 JSY SS Y

99,99 Lei(30%) 69,99 Lei

adidasTECH FIT BASE SHORT

Produse alternative