adidas NEMEZIZ 18.4 FxG

Ghete de fotbal bărbați (DA9594)

Produse alternative

449,99 Lei(31%) 309,99 Lei

adidasPREDATOR 18.3 FG

394,99 Lei(53%) 184,99 Lei

adidasX 17.3 FG

449,99 Lei(31%) 309,99 Lei

adidasPREDATOR 18.3 FG

449,99 Lei(55%) 199,99 Lei

adidasNEMEZIZ 17.3 FG

604,99 Lei(51%) 294,99 Lei

PumaONE 18.2 FG

Descriere

adidas NEMEZIZ 18.4 FxG

Surprinde-ți adversarii prin viteză și mișcări rapide. Fii imprevizibil și domină jocul. Datorită feței adaptabile vei avea parte de un control precis asupra mingii. Bucură-te de fotbal cu aceste ghete exclusive! Încălțăminte originală, proiectată pentru terenuri tari și artificiale.

  • simț foarte bun asupra mingii

Specificaţii

Cod producător DA9594
Față material sintetic și textil
Talpă FG - aderență și accelerare optimă pe teren tare cu gazon natural
Tehnologie TRAXION FG
Colecţii adidas NEMEZIZ 17, adidas Energy Mode

Tehnologii utilizate

TRAXION FG

Accelerație și tracțiune excelentă datorită construcției cu greutate redusă și formei specifice a crampoanelor, pe orice tip de teren, fie el uscat sau tare cu iarbă. Noul design al ...

Colecţii

adidas NEMEZIZ 17

Fii rapid și schimbă cursul jocului cu noa colecție MEMEZIZ 17. Arată cât de bun ești pe teren și zdrobește adversarii. Reprezentantul acestei colecții este unul dintre cei mai buni jucători de fotbal ai planetei Lionel Messi.

adidas Energy Mode

Colecția adidas Energy Mode este concepută special pentru Campionatul Mondial din Rusia în 2018. Vor participa cei mai buni jucători. Această colecție are o calitate dovedită de modelele ghetelor X, NEMEZIZ, COPA și PREDATOR concepute în design nou și tehnologii noi. Roberto Firmino, precum și cea mai mare stea Lionel Messi se vor prezenta în modelul NEMEZIZ. PREDATOR vor fi purtate de starurile precum Paul Pogba sau Mesutem Özil. Ghetele X le va utiliza tânăra speranță a fotbalului mondial Gabriel Jesus.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Cum alegem mărimea

      A - lungimea piciorului

      B - lungimea branțului

      C - 5 mm

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă în procesul de achiziționare a încălțămintei. După selectarea mărimii dorite, în partea de sus vei găsi mărimea selectată, în mai multe dimensiuni. Este important de reținut că mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate, nu există un tabel de mărimi unic și tocmai din acest motiv este recomandat să alegi mărimea în funcție de lungimea piciorului în centimetri. De exemplu, la o lungime a tălpii piciorului de 24.6 cm, mărimea recomandată este 40 EU.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
      A - lungimea in centimetrii
 

De ce ai nevoie:

• O cutie de carton sau un perete cu unghi de 90°.

• O bucată de hârtie sau carton, liniar și creion.

 

Cum procedezi în continuare?

• Ia în picioare șosetele care le porți de obicei.

• Pune piciorul pe hârtie cu călcâiul la perete sau în cutia de carton.

• Însemnează pe hârtie cel mai lung deget de la picior.

• Calculează în plus aproximativ 0,5 cm pentru a obține lungimea adecvată.

• Alege mărimea care corespunde lungimii rezultate.

 

Atenție! Măsoară ambele picioare pentru că nu întotdeauna sunt la fel de lungi. Ia în calcul cel mai lung picior.