adidas NEMEZIZ 18.3 TF

Ghete de fotbal bărbați

Descriere

adidas NEMEZIZ 18.3 TF

Ghete de fotbal pentru bărbați adidas NEMEZIZ 18.3 TF cu construcție unică cu curele și croială compresivă, care sprijină viteza de joc. Fața textilă rezistentă oferă un contact direct cu mingea. Talpa aderentă de cauciuc oferă stabilitate excelentă la fiecare mișcare și schimbare de direcție pe teren cu gazon artificial.
  • construcție întăritoare Agility Bandage
  • construcție elastică
  • talpă din cauciuc Agility

Specificaţii

Numărul articolului 2136014825
Cod producător BB9465
Față material textil
Talpă FG - aderență optimă pe teren cu gazon artificial
Tehnologie TRAXION TF
Colecţii adidas NEMEZIZ 17

Tehnologii utilizate

TRAXION TF

Talpă moale de cauciuc cu un număr mare de gripuri cu profil redus, care asigură amortizare, tracțiune și confort pe teren multifuncțional mai vechi, cu gazon artificial. Jocul pe acest tip de ...

Colecţii

adidas NEMEZIZ 17

Fii rapid și schimbă cursul jocului cu noa colecție MEMEZIZ 17. Arată cât de bun ești pe teren și zdrobește adversarii. Reprezentantul acestei colecții este unul dintre cei mai buni jucători de fotbal ai planetei Lionel Messi.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

509,99 Lei(32%) 344,99 Lei

NikeMERCURIAL VAPOR 12 PRO NEYMAR JR TF

489,99 Lei(18%) 399,99 Lei

adidasKAISER 5 TEAM

424,99 Lei(27%) 309,99 Lei

adidasPREDATOR 19.3 TF

424,99 Lei(27%) 309,99 Lei

adidasPREDATOR TANGO 19.3 TF