adidas NEMEZIZ 18.3 IN J

Ghete de fotbal copii (CM8512)

Produse alternative

319,99 Lei(31%) 219,99 Lei

adidasNEMEZIZ TANGO 17.3 IN J

104,99 Lei(23%) 79,99 Lei

KensisWIDER

319,99 Lei(34%) 209,99 Lei

adidasNEMEZIZ MESSI TANGO 17.3 IN J

124,99 Lei(36%) 79,99 Lei

KensisFOMMO

Descriere

adidas NEMEZIZ 18.3 IN J

Ghete de fotbal pentru juniori adidas NEMEZIZ 18.3 IN J cu față cu construcție compresivă unică, prevăzută cu benzi, care oferă o accelerare semnificativă pe teren. Fața parțial învăluită asigură o respirabilitate excelentă. Talpa aderentă de cauciuc asigură stabilitate/rezistență la alunecare pe teren drept indoor, inclusiv în timpul celor mai dificile mișcări.

  • față textilă, parțial acoperită
  • construcție întăritoare Agility Bandage
  • construcție elastică
  • talpă din cauciuc Agility

Specificaţii

Cod producător CM8512
Față material sintetic și textil
Talpă IN - aderență optimă și accelerare în sală
Tehnologie Non-Marking
Colecţii adidas NEMEZIZ 17

Tehnologii utilizate

Non-Marking

Denumirea adidas non-marking înseamnă că pantoful nu lasă urme. Tălpile adidas cu această tehnologie sunt realizate din materiale speciale, care nu lasă urme pe pardoseli. Acestea sunt de ...

Colecţii

adidas NEMEZIZ 17

Fii rapid și schimbă cursul jocului cu noa colecție MEMEZIZ 17. Arată cât de bun ești pe teren și zdrobește adversarii. Reprezentantul acestei colecții este unul dintre cei mai buni jucători de fotbal ai planetei Lionel Messi.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.