adidas NEMEZIZ 18.2 FG

Ghete de fotbal bărbați (2134045519)

Descriere

adidas NEMEZIZ 18.2 FG

Ghete de fotbal pentru bărbați adidas NEMZIZ 18.2 FG cu față unică prevăzută cu curele și construcție compresivă care crește viteza. Gulerul dublu întărește glezna, vârful oferă un simț excelent în contact cu mingea. Concentrează-te la maxim pe joc. Datorită tălpii întăritoare jocul pe terenul solid va fi o plăcere.
  • crampoane cu configurație Agility
  • guler dublu pentru întărirea gleznei
  • vârf cu construcție Agility Bandagefață întăritoare, prevăzută cu curele Agility Bandage

Specificaţii

Cod producător BB9431
Față material sintetic și textil
Talpă FG - aderență și accelerare optime pe gazon natural clasic
Tehnologie TRAXION FG
Colecţii adidas NEMEZIZ 17

Tehnologii utilizate

TRAXION FG

Accelerație și tracțiune excelentă datorită construcției cu greutate redusă și formei specifice a crampoanelor, pe orice tip de teren, fie el uscat sau tare cu iarbă. Noul design al ...

Colecţii

adidas NEMEZIZ 17

Fii rapid și schimbă cursul jocului cu noa colecție MEMEZIZ 17. Arată cât de bun ești pe teren și zdrobește adversarii. Reprezentantul acestei colecții este unul dintre cei mai buni jucători de fotbal ai planetei Lionel Messi.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

849,99 Lei(29%) 599,99 Lei

PumaFUTURE 19.1 NETFIT LOW FG AG

709,99 Lei(28%) 509,99 Lei

adidasPREDATOR 19.2 FG

724,99 Lei(24%) 544,99 Lei

adidasCOPA MUNDIAL

849,99 Lei(25%) 634,99 Lei

PumaFUTURE 19.1 NETFIT LOW FG/AG