adidas MUFC 3S POLO

Tricou polo bărbați

Descriere

adidas MUFC 3S POLO

Tricou polo bărbați adidas MUFC 3S POL, care va încânta în special fanii clubului de fotbal Manchester United. Emblema distinctivă a clubului este brodată pe piept în partea dreaptă , care arată fanul cărui club sunteți.

  • guler polo care se închide cu trei nasturi
  • emblema clubului Manchester United brodată
  • imprimeu grafic mic pe spate în partea de jos

Specificaţii

Numărul articolului 1112390471
Cod producător AC1915
Material 60% bumbac, 40% poliester
Colecţii Manchester United FC

Colecţii

Manchester United FC


În această colecție veți găsi tot ceea ce are nevoie un fan corespunzător al echipei Manchester Unite. Jachete, hanorace, echipament, tricouri, șepci și alte accesorii care exprimă devotarea pentru această echipă. Clubul a fost fondat în anul 1878 sub denumirea Newton Heath LYR F.C. și în anul 1902 clubul și-a schimbat denumirea cu Manchester United. United este una dintre cele mai mari și cele mai susținute echipe din Anglia, care în anii 90 sub conducerea lui Sir Alexa Ferguson a dominat complet ligă engleză. Din jucătorii emblematici ai clubului fac parte George Best, Sir Bobby Charlton, Eric Cantona, David Beckam, Ryan Giggs sau Wayne Rooney. Managerii legendari ai clubului au fost Matt Busby și Sir Alex Ferguson.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

234,99 Lei(38%) 144,99 Lei

adidasFCB POLO