adidas MONTCHILL DLX

Încălțăminte pentru timp liber de bărbați adidas (M18555)

Produse alternative

584,99 Lei(31%) 399,99 Lei

NikeAIR MAX COMMAND

554,99 Lei(33%) 369,99 Lei

New BalanceMS574FCW

599,99 Lei(23%) 459,99 Lei

NikeAIR MAX COMMAND

599,99 Lei(23%) 459,99 Lei

NikeAIR MAX COMMAND

649,99 Lei(28%) 464,99 Lei

NikeAIR MAX COMMAND LEATHER

669,99 Lei(30%) 464,99 Lei

NikeAIR MAX 270 FUTURA

Descriere

adidas MONTCHILL DLX

Pantofi pentru timp liber adidas MONTCHILL DLX adaptați pentru bărbați activi. Branțul ORTHOLITE garantează purtarea confortabilă și lejeră pe tot parcursul zilei. De impacturile cu solul are grijă ADIPRENE. Talpa aderentă TRAXION nu alunecă.
  • Branț ECO ORTHOLITE ergonomic și cu finisaj respirabil
  • ADIPRENE este un material respirabil care amortizează șocurile foarte bine, prin faptul că la impact se deformează și, astfel absoarbe o mare parte din energie
  • TRAXION pentru aderență maximă și economisire de energie

Specificaţii

Numărul articolului M18555
Cod producător M18555
Față material sintetic, piele
Talpă cauciuc
Tehnologie adiPRENE®, TRAXION®, TORSION® SYSTEM, OrthoLite
Colecţii adidas Performance

Tehnologii utilizate

adiPRENE®

adidas ADIPRENE® este utilizat în zona călcâiului ca un material de amortizare suplimentară, pentru o susținere mai bună și stabilitate. Materialul se deformează intenționat datorită proprietăților ...

TRAXION®

Profilul tălpii este specific, astfel încât piciorul să nu fie sub presiune prea mare. Tehnologia este utilizată în principal la ghete de fotbal, dar de asemenea, aduce beneficii pentru ...

TORSION® SYSTEM

TORSION® SYSTEM, această tehnologie adidas permite o rulare naturală a piciorului, în timp ce protejează împotriva pozițiilor nenaturale.adidas TORSION® SYSTEM vă menține piciorul stabil și ...

OrthoLite

Tălpi interioare adidas, cu aerisire ce ajută la prevenirea bacteriilor. Branțurile OrthoLite  sunt realizate din PU pur sub formă de spumă, care este aproape 100% respirabil. Branțurile ...

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

4

/5
Opinia clienților
evaluat de către 3 clienţi
3 evaluare
2
1
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
Bogdan
14:05 27. 2. 2018
Evaluare:

Foarte frumosi si comozi. Nuanta foarte faina de maro. Servicii si livrare sportisimo - ireprosabile.

Te-a ajutat evaluarea?
Mihai
7:46 12. 3. 2018
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?
Ciprian Dumitrascu
0:30 16. 1. 2020
Evaluare:

Pe cutia adidasilor scrie ca ar fi model Anzit nu Montichill si observ la descriere ca difernta intre Anzit si Montchill este ca Montchill are tehnologia Torsion System, Anzit nu o are..Ma poate lamuri cineva?! Ca si calitate sunt de calitate sunt ok. Pentru confuzie si/sau descriere eronata a produsului, ii dau 4 stele.

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Cum alegem mărimea

      A - lungimea piciorului

      B - lungimea branțului

      C - 5 mm

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de dimensiunea CM, ceea ce înseamnă lungime recomandată a piciorului exprimată în centimetrii. Dacă ai deja o încălțăminte de la același producător, poți alege aceiași mărime.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
      A - lungimea in centimetrii
 

De ce ai nevoie:

• O cutie de carton sau un perete cu unghi de 90°.

• O bucată de hârtie sau carton, liniar și creion.

 

Cum procedezi în continuare?

• Ia în picioare șosetele care le porți de obicei.

• Pune piciorul pe hârtie cu călcâiul la perete sau în cutia de carton.

• Însemnează pe hârtie cel mai lung deget de la picior.

• Calculează în plus aproximativ 0,5 cm pentru a obține lungimea adecvată.

• Alege mărimea care corespunde lungimii rezultate.

 

Atenție! Măsoară ambele picioare pentru că nu întotdeauna sunt la fel de lungi. Ia în calcul cel mai lung picior.

 

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.