MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

adidas MESSI 15.3

Ghete fotbal de bărbați (2134045027)

Descriere

adidas MESSI 15.3

Driblează ca și Messi, care nu face mișcări inutile, întotdeauna merge după gol. Aceste ghete de fotbal sunt concepute pentru jucători care tind mereu spre victorie. Datorită feței messiTOUCH, care oferă precizie la controlul mingii și a crampoanelor, aveți deschisă calea spre victorie. Ghetele de fotbal adidas MESSI 15.3 sunt adecvate atât pentru gazonul natural dur, cât și pentru gazonul artificial.

  • adecvate atât pentru gazonul natural dur, cât și pentru gazonul artificial
  • structura feței din piele sintetică pentru un control perfect asupra mingii
  • Messi FRAME fixează și protejează zona călcâiului

Specificaţii

Numărul articolului 2134045027
Cod producător AF4852
Față material sintetic
Talpă cauciuc
Tehnologie MESSIFRAME, MESSITOUCH, TRAXION FG
Colecţii adidas MESSI

Tehnologii utilizate

MESSIFRAME

Fixare perfectă. Structură vizibilă. Tracțiune maximă. Predestinat spre victorie eternă.

MESSITOUCH

Datorită feței X ray cu aderență letală vei reuși să arăți perfecțiunea jocului tău.

TRAXION FG

Accelerație și tracțiune excelentă datorită construcției cu greutate redusă și formei specifice a crampoanelor, pe orice tip de teren, fie el uscat sau tare cu iarbă. Noul design al ...

Colecţii

adidas MESSI

Joacă și câștigă cu echipamentul și ghetele de fotbal adidas MESSI. Colecția de echipament și ghete de fotbal este concepută în colaborare cu cel mai bun fotbalist actual – Leonel Messi. Ghetele dispun de structură specială messiFRAME și talpă messiGAMBETRAX, permițând sprinturi explozive și tracțiune maximă. Conceput pentru victorie.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.