adidas MESSI 10.3 FG/AG

Ghete de fotbal bărbați (2134044965)

Descriere

adidas MESSI 10.3 FG/AG

Messi nu face mișcări inutile, întotdeauna aleargă după gol. Aceste ghete fotbal de bărbați adidas MESSI 10.3 FG/AG sunt concepute pentru cei care joacă întotdeauna pentru a câștiga. Datorită părții superioare MessiTOUCH cu suprafață X-ray care permite controlul precis al mingii și designul crampoanelor messiGAMBETRAX, aveți calea deschisă spre victorie. O noutate este aceea că ghetele cu denumirea FG/AG sunt destinate atât pentru suprafața dură de gazon natural, cât și pentru gazonul artificial.

 • partea superioară cu suprafață messiTOUCH s X-ray oferă aderență excelentă și vă permite să dovediți abilitățile de joc
 • căptușeala din material sintetic oferă o fixare perfectă și confort în același timp
 • logo Messi
 • messiGAMBETRAX: jucați ca și Messi cu viteză explozivă datorită configurației dinamice a crampoanelor
 • crampon pe mijloc cu logo Messi
 • talpă concepută pentru suprafață naturală și artificială

Specificaţii

Numărul articolului 2134044965
Cod producător B26950
Față cu suprafață messiTOUCH s X-ray
Talpă crampoanele pentru natural dur FG sunt realizate special pentru folosirea pe teren cu iarbă scurtă, care poate fi ușor umed sau noroios
Tehnologie MESSIGAMBETRAX, MESSITOUCH, TRAXION FG, TRAXION AG
Colecţii adidas MESSI

Tehnologii utilizate

MESSIGAMBETRAX

Joacă ca și Messi cu viteză explozivă de neclintit datorită configurației dinamice a crampoanelor.

MESSITOUCH

Datorită feței X ray cu aderență letală vei reuși să arăți perfecțiunea jocului tău.

TRAXION FG

Accelerație și tracțiune excelentă datorită construcției cu greutate redusă și formei specifice a crampoanelor, pe orice tip de teren, fie el uscat sau tare cu iarbă. Noul design al ...

TRAXION AG

Sistem revoluționar al tălpii intermediare cu un număr mai mare de gripuri (de mărime mai mică), în comparație cu sistemele FG și SG. TRAXION AG oferă tracțiune optimă şi accelerare pe terenuri cu ...

Colecţii

adidas MESSI

Joacă și câștigă cu echipamentul și ghetele de fotbal adidas MESSI. Colecția de echipament și ghete de fotbal este concepută în colaborare cu cel mai bun fotbalist actual – Leonel Messi. Ghetele dispun de structură specială messiFRAME și talpă messiGAMBETRAX, permițând sprinturi explozive și tracțiune maximă. Conceput pentru victorie.

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 2 clienţi
2 evaluare
2
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
Tudor Cosmin
11:21 17. 8. 2017
Evaluare:

Sunt foarte bune,azi dau comanda,debea astept :D

Te-a ajutat evaluarea?
Mircea
15:07 5. 10. 2016
Evaluare:

10

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
 • 12:38 21. 7. 2019

  Florin Soare

  Nu pot da comanda, nu-mi mai apare "adauga in cos". Si chiar vreau sa le comand...

  Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.