adidas LOGO LONG TIGHT

Colanți de damă (CV7803)

Produse alternative

269,99 Lei(46%) 144,99 Lei

adidasRS 3/4 TIGHT W WH

189,99 Lei(26%) 139,99 Lei

adidasW TF TI TIGHTS

229,99 Lei(41%) 134,99 Lei

adidasRS 3/4 TIGHT W RE

234,99 Lei(57%) 99,99 Lei

O'NeillPW SPORTS LOGO LEGGING

234,99 Lei(53%) 109,99 Lei

O'NeillPW SPORTS LOGO LEGGING

Descriere

adidas LOGO LONG TIGHT

Colanți înguști de antrenament pentru femei adidas LOGO LONG TIGHT, perfecți pentru fitness. Sunt confecționați din material respirabil CLIMACOOL® care reglează temperatura ridicată și umezeala și dispun de croială semi-compresivă pentru un sprijin ideal al mușchilor în timpul antrenamentului. Blocurile colorate oferă un stil sportiv în timpul activităților fizicie. Compania adidas produce produsele cu un impact minim asupra mediului. Acest model de colanți este conceput din poliester reciclat care ajută la economisirea resurselor naturale și la reducerea emisiilor.

  • tehnologie CLIMACOOL® care menține corpul uscat
  • logo adidas Badge of Sport pe coapsă
  • croială semi-compresivă
  • talie elastică

Specificaţii

Cod producător CV7803
Material 83% poliester reciclat, 17 % elastan
Tehnologie CLIMACOOL® - textil

Tehnologii utilizate

CLIMACOOL® - textil

CLIMACOOL® este conceput pentru a reglementa sportivilor temperatura corpului, mai bine decât orice alt material separat. Datorită combinației de materiale care reglementează căldura și ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.