adidas LOGO HOODIE

Hanorac sport de bărbați (EA2808)

Produse alternative

369,99 Lei(17%) 304,99 Lei

ProgressTIMUR

259,99 Lei(38%) 159,99 Lei

KlimatexAGAR

294,99 Lei(30%) 204,99 Lei

KlimatexFJOR

Descriere

adidas LOGO HOODIE

Hanorac sport de bărbați adidas LOGO HOODIE, prevăzut cu fermoar, confecționat din material de calitate CLIMALITE®, care menține corpul uscat inclusiv la cea mai intensivă activitate sportivă. Este dotat cu glugă practică și cu buzunare laterale care se închid cu fermoar. Tivurile elastice înguste de la mâneci și talie previn suflecarea nedorită. Aspectul foarte reușit al acestui model este accentuat de logo-ul mare al brandului, situat pe partea stângă a mânecii.

  • fermoar pe toată lungimea și glugă
  • material foarte ușor și respirabil CLIMALITE®
  • glugă ajustabilă cu căptușeală
  • partea din spate este prelungită
  • mâneci lungi cu manșete elastice
  • logo distinctiv pe mâneca stângă

Specificaţii

Numărul articolului EA2808
Cod producător EA2808
Material 100 % poliester
Glugă fixă
Buzunare exterioare 2 (2x laterale cu fermoar)
Tehnologie CLIMALITE®
Colecţii adidas Performance

Tehnologii utilizate

CLIMALITE®

CLIMALITE® este un material pentru control optim de umiditate. Se compune din 100% fibre sintetice funcționale. Scopul este acela de a elimina transpirația, cât mai repede posibil, din textil. ...

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

229,99 Lei(15%) 194,99 Lei

adidasGALAXY 4

74,99 Lei(50%) 36,99 Lei

ColumbiaPERFORMANCE RUNNING