adidas LINEAR

Tricou de damă (AY4994)

Produse alternative

99,99 Lei 139,99 Lei (28%)

adidasALL OVER PRINTED T-SHIRT

94,99 Lei 129,99 Lei (26%)

O'NeillLW REISSUE LOGO T-SHIRT

89,99 Lei 119,99 Lei (25%)

adidasESSENTIALS LINEAR LOOSE TEE

Descriere

adidas LINEAR

Tricou de femei Bumbac ușor și confortabil. Tricoul este cu croială clasică, decolteu rotund și mâneci scurte. Partea din față este decorată cu inscripție lucioasă adidas. Logo din material textil cusut pe mânecă. Acest tricou îl veți aprecia la diferite activități.
  • decolteu rotund
  • material moale de bumbac
  • inscripție adidas pe partea din față
  • logo textil cusut pe mânecă
  • croială clasică

Specificaţii

Cod producător AY4994
Material 100% bumbac
Colecţii adidas Performance

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

94,99 Lei 159,99 Lei (40%)

adidasBW ESS SH 3S

224,99 Lei 284,99 Lei (21%)

adidasSEASONAL PANT

de la 299,99 Lei 404,99 Lei (25%)

adidasCF HOOPS MID WTR W

33,99 Lei 42,99 Lei (20%)

adidasPERFORMANCE ANKLE THIN 3PP

25,99 Lei

WillardVICK

de la 17,99 Lei 29,99 Lei (40%)

Russell AthleticWALLET