adidas GHOST REFLEX

Apărători fotbal (5111108415)

Descriere

adidas GHOST REFLEX

Apărători de fotbal adidas GHOST REFLEX care vor proteja tibiile picioarele în timpul meciurilor. Dispun de formă ergonomică, care asigură o fixare excelentă pe tibie. Suprafața de protecție la aceste apărători este puțin mai mare decât la cele clasice. Datorită benzilor de fixare se pot ajusta în funcție de necesitate. Mai mult, dispune și de protecție și pentru gleznă.

  • suprafață de protecție mai mare pentru tibie
  • protecție pentru gleznă
  • curea ajustabilă în zona gambei
  • formă ergonomică

Specificaţii

Cod producător CF2426
Material 95% polipropilenă, 5% cauciuc termoplastic
Colecţii adidas Performance

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

129,99 Lei 194,99 Lei (33%)

adidasCONQUISTO II FG

114,99 Lei 144,99 Lei (20%)

adidasTEAM REPLIQUE

114,99 Lei 144,99 Lei (20%)

adidasALPHASKIN SPORT SHORT TIGHTS M

109,99 Lei 194,99 Lei (43%)

WilsonSOCCER GO QUICK GOAL BOX

Produse alternative