adidas GHOST PRO

Apărători fotbal (5111108414)

Descriere

adidas GHOST PRO

Alegerea ideală pentru jucătorii de fotbal care doresc să se protejeze în timpul meciurilor. Incluse în set sunt și manșoane de compresie, care previn convulsiile și fixează apărătorile. Formă ergonomică care se așază bine pe tibie. Greutatea este foarte redusă, atât de redus că nici nu vei simți că le ai pe picioare.
  • Jambiere de compresie
  • previn apariția convulsiilor
  • formă ergonomicăgreutate redusă

Specificaţii

Cod producător CF2431
Material 95% polipropilenă, 5% cauciuc termoplastic

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

124,99 Lei 239,99 Lei (47%)

adidasX 15.4 FXG

90,99 Lei 119,99 Lei (24%)

adidasFINALE18 CAPITANO

59,99 Lei 89,99 Lei (33%)

adidasESTRO 15 JSY

de la 44,99 Lei 69,99 Lei (35%)

adidasPARMA 16 SHORT

22,99 Lei

SpokeySTICKI

Produse alternative