adidas FREELIFT PRIME

Tricou sport bărbați (1313031929)

Descriere

adidas FREELIFT PRIME

Acest tricou sport de antrenament pentru bărbați adidas FREELIFT PRIME îți va oferi confort și un corp uscat pe întreaga durată de mișcare. Materialul cu uscare rapidă CLIMALITE, folosit la fabricație, evacuează eficient transpirația de la piele. Croiala îngustă, pe corp, FreeLift Pattern va persista stabilă pe corp și nu te va limita în mișcare. Datorită materialului rezistent la mirosuri neplăcute te vei simți fresh pe întreaga durată a zilei.

  • croială dreaptă
  • material prevăzut cu tehnologia Polygiene care oferă protecție de mirosuri neplăcute
  • decolteu clasic
  • tiv profilat

Specificaţii

Numărul articolului 1313031929
Cod producător CE0886
Material 97% poliester, 3% elastan
Tehnologie CLIMALITE®

Tehnologii utilizate

CLIMALITE®

CLIMALITE® este un material pentru control optim de umiditate. Se compune din 100% fibre sintetice funcționale. Scopul este acela de a elimina transpirația, cât mai repede posibil, din textil. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

199,99 Lei(35%) de la 129,99 Lei

Under ArmourTECH 1/2 ZIP

234,99 Lei(19%) 189,99 Lei

Under ArmourTBORNE VANISH SS

199,99 Lei(22%) 154,99 Lei

Under ArmourUA SWYFT SHORTSLEEVE TEE

144,99 Lei(31%) 99,99 Lei

adidasFREELIFT PRIME LONG SLEEVE

199,99 Lei(35%) 129,99 Lei

LottoSPACE TEE