Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
2x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
adidas

adidas FINALE TOP TRAINING

Minge de fotbal Cod: 5611034594
Vândut
Descriere
Competiția europeană bine cunoscută a cluburilor de fotbal se întoarce pentru fanii acestui sport. Minge de antrenament adidas FINAL TOP ...
Descriere

adidas FINALE TOP TRAINING

Competiția europeană bine cunoscută a cluburilor de fotbal se întoarce pentru fanii acestui sport. Minge de antrenament adidas FINAL TOP TRAINING este replica mingii realizate pentru meciuri, folosită anul acesta la meciuri de grupă. Nu dispune de cusături, oferind astfel o precizie mai bună. Suprafața texturată oferă un contact mai bun și o traiectorie mai stabilă a zborului. Model original cu certificat FIFA de cea mai înaltă calitate. FINAL TOP TRAINING dispune de design inspirat de fanii fideli din întreaga lume.

  • datorită tehnologiei TSBE, suprafața este fără cusături, ceea ce permite un joc mai bun și mai precis și mai mult de atât o absorbție mai scăzută a apei
  • cameră din butil pentru pierderi minime de aer
  • certificat de calitate FIFA
  • logo-ul Ligii Campionilor UEFA pe suprafață

Specificaţii

Cod produs
5611034594
Codul furnizorului
DY2551
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 2
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
adidas