adidas ESSENTIALS PLAIN T-SHIRT

Tricou de bărbați (1112394012)

Descriere

adidas ESSENTIALS PLAIN T-SHIRT

Frumusețea este în simplitate - această zicală este valabilă și pentru acest tricou de bărbați ESSENTIALS PLAIN T-SHIRT de brand adidas. Designul curat este completat de logo fin, situat pe partea stângă a pieptului. Fie că îl vei purta ca prim strat sau ca un alt strat de îmbrăcăminte, întotdeauna îți va oferi suficientă energie.

  • diferite posibilități de folosire
  • material de calitate
  • logo adidas pe piept
  • design clasic

Specificaţii

Cod producător DQ3089
Material 100% bumbac
Colecţii adidas Neo

Colecţii

adidas Neo

adidas NEO combină moda sport cu ultimele tendințe ale modei, care face apel în special la tinerii clienți care caută haine și încălțăminte la prețuri accesibile. Colecția adidas Neo a fost lansată în iulie 2008, prima dată în China și SUA și apoi s-a extins în alte țări, inclusiv în România. Faptul că adidas NEO ține pasul cu moda a demonstrat-o colecția concepută în colaborare cu starurile modei actuale - Selena Gomez și Justin Bieber. Aspectul tineresc, gama intensă de culori și designul neconvențional face din adidas NEO un brand popular și căutat în rândul tinerilor.

Evaluare

4

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
0
1
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
SERGIU FEKHETE
21:28 30. 5. 2019
Evaluare:

Superb, un bumbac foarte subțire, logo decent, micuț, de purtat și la Office, am luat 2 albe, 2 roși și 3 negre

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

89,99 Lei(22%) 69,99 Lei

adidasESSENTIALS LINEAR T-SHIRT

99,99 Lei(45%) 54,99 Lei

O'NeillLM FIRST IN, LAST OUT T-SHIRT

124,99 Lei(44%) 69,99 Lei

Russell AthleticBACKSLASH

114,99 Lei(47%) 59,99 Lei

Russell AthleticPOCKET TEE

114,99 Lei(47%) 59,99 Lei

Russell AthleticCHAMPIONSHIP

109,99 Lei(50%) 54,99 Lei

O'NeillLM CIRCLE SURFER T-SHIRT

adidas ESSENTIALS PLAIN T-SHIRT

Preţ: 69,99 Lei