adidas DRST ASK SPR PD

Sutien sport damă (CD9718)

Produse alternative

179,99 Lei 229,99 Lei (21%)

NikeIMPACT STRAPPY BRA

124,99 Lei 169,99 Lei (26%)

adidasALL ME GR

89,99 Lei 194,99 Lei (53%)

O'NeillPW MEDIUM IMPACT BRA TOP

Descriere

adidas DRST ASK SPR PD

Libertatea de mișcare este cheia în timpul activităților sport. Bustieră sport elastică pentru femei adidas DRST ASK SPR PD cu sprijin mediu și croială care se fixează perfect pe corp. Tehnologia CLIMACOOL® asigură respirabilitatea excelentă a materialului menținând astfel corpul utilizatoarei uscat. Printre alte avantaje ale acestui model se numără umplutura interioară integrată și protecția UV.
  • bustieră sport elastică adidas cu sprijin mediu
  • tehnologie CLIMACOOL® care evacuează excesul de căldură și transpirație de la corp
  • protecție UV
  • ventilație eficientă a umpluturii interioare

Specificaţii

Cod producător CD9718
Material 83% poliester reciclat, 17% elastan
Greutate 200 g
Tehnologie CLIMACOOL® - textil
Colecţii adidas Performance, adidas Alphaskin

Tehnologii utilizate

CLIMACOOL® - textil

CLIMACOOL® este conceput pentru a reglementa sportivilor temperatura corpului, mai bine decât orice alt material separat. Datorită combinației de materiale care reglementează căldura și ...

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

adidas Alphaskin

Colecția adidas Alphaskin garantează o mișcare nelimitată și confortabilă fiecărui sportiv! Este vorba despre un strat de bază de îmbrăcăminte care poate fi folosit în toate sporturile. Adidas Alphaskin va deveni cea de-a doua piele în timpul antrenamentului, asta pentru că se adaptează perfect formei corpului utilizatorului și nu limitează mișcarea. Cu această noutate vei simți adevărata libertate de mișcare.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

109,99 Lei 144,99 Lei (24%)

adidasASK SPR TIG ST3

145,99 Lei 199,99 Lei (27%)

adidasTIRO TEAMBAG M

159,99 Lei 194,99 Lei (17%)

adidasD2M RR 3S LONG