adidas D2M 3/4 TIGHT

Colanți de damă (1357012030)

Descriere

adidas D2M 3/4 TIGHT

Pantaloni sport de femei adidas D2M 3/4 TIGHT, cu talie mai îngustă și croială pe corp. Datorită greutății reduse și materialului confortabil, nici nu-i veți simți pe d-voastră în timpul mișcării. În interior dispune de buzunar pentru obiecte de mici dimensiuni, de exemplu cheile de la dulap. Materialul CLIMALITE® evacuează spre exterior transpirația eliberată de corp. Design simplu și logo mic în partea de jos.
  • material confortabil
  • buzunare practice pe interior
  • materialul CLIMALITE® elimină transpirația

Specificaţii

Cod producător BQ2264
Material 77% poliester, 23% elastan
Greutate 235 g
Tehnologie CLIMALITE®
Colecţii adidas Performance

Tehnologii utilizate

CLIMALITE®

CLIMALITE® este un material pentru control optim de umiditate. Se compune din 100% fibre sintetice funcționale. Scopul este acela de a elimina transpirația, cât mai repede posibil, din textil. ...

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
Florentina Rotaru
17:03 23. 9. 2017
Evaluare:

Superbi si comozi! Tesatura densa prin care nu se cunoaste nimic.

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
  • 17:04 23. 9. 2017

    Florentina Rotaru

    Recomand colantii, sunt ideali pentru sala, tesatura este densa oricat de mult s-ar intinde pe corp. Foarte frumosi!

    Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

164,99 Lei(21%) 129,99 Lei

adidasD2M HR 3/4

219,99 Lei(50%) 109,99 Lei

Russell AthleticFLORAL LEGGINGS

219,99 Lei(34%) 144,99 Lei

KlimatexLOUDY

179,99 Lei(19%) 144,99 Lei

adidasASK L BOS T