MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

adidas COPA MUNDIAL

Ghete de fotbal bărbați (2134024100)

Descriere

adidas COPA MUNDIAL

Ghete de calitate pentru fotbal adidas, care se produc de peste 20 de ani câștigând o foarte mare popularitate. Modelul este realizat din piele calitativă de cangur, care previne uzura prematură și mai mult vă oferă un confort maxim în timpul jocului. Singurele ghete de fotbal adidas care se fabrică în Germania. Ghete de fotbal clasice care le veți adora pentru aderența lor pe orice teren de fotbal natural.
  • față de piele rezistentă, ușoare și se mulează bine pe picior
  • branț confortabil din material EVA
  • uscare rapidă a căptușelii sintetice
  • talpă injectată direct pentru confort optim
  • talpă rezistentă cu o foarte bună aderență pe terenurile naturale dure

Specificaţii

Numărul articolului 2134024100
Cod producător 015110-1_1
Față piele
Talpă spumă injectată EVA
Tehnologie TRAXION FG

Tehnologii utilizate

TRAXION FG

Accelerație și tracțiune excelentă datorită construcției cu greutate redusă și formei specifice a crampoanelor, pe orice tip de teren, fie el uscat sau tare cu iarbă. Noul design al ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

164,99 Lei(23%) 126,99 Lei

adidasTSUBASA LEAGUE

84,99 Lei(11%) de la 74,99 Lei

adidasENTRADA 18 JSY

47,99 Lei(12%) 41,99 Lei

adidasTEAM SLEEVE 18

139,99 Lei(14%) 119,99 Lei

adidasALPHASKIN SPORT SHORT TIGHTS M

169,99 Lei(11%) 149,99 Lei

adidasASK SPRT LST M

Produse alternative