adidas COPA GLORO 19.2 FG

Ghete de fotbal bărbați

Descriere

adidas COPA GLORO 19.2 FG

Ghete de fotbal pentru bărbați adidas COPA GLORO 19.2 FG, care garantează că fiecare mișcare pe teren va fi pur și simplu excelentă. Model original, destinat folosirii pe suprafețe solide, prevăzut cu față din piele fină. Cu siguranță vei aprecia confortul maxim la purtare și, de asemenea, un simț mai bun asupra mingii, asta datorită modelării speciale. Gulerul elastic învăluie ferm piciorul pentru ca tu să te poți concentra la maxim pe meci.
  • sistem de fixare cu șireturi
  • față din piele
  • construcția căputei X-ray
  • guler aderent din material textil
  • limbă ajustabilă, care se îndoiește

Specificaţii

Numărul articolului 2134045511
Cod producător BB8089
Față piele, material textil
Talpă FG - aderență și accelerare optime pe gazon natural clasic
Tehnologie TRAXION FG

Tehnologii utilizate

TRAXION FG

Accelerație și tracțiune excelentă datorită construcției cu greutate redusă și formei specifice a crampoanelor, pe orice tip de teren, fie el uscat sau tare cu iarbă. Noul design al ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

709,99 Lei(28%) 509,99 Lei

adidasPREDATOR 19.2 FG

724,99 Lei(24%) 544,99 Lei

adidasCOPA MUNDIAL

614,99 Lei(29%) 434,99 Lei

adidasX 18.2 FG

614,99 Lei(29%) 434,99 Lei

adidasNEMEZIZ 18.2 FG

724,99 Lei(29%) 509,99 Lei

adidasNEMEZIZ 17.2 FG